sape.folow.aku.bagi.seposen

Wednesday, August 15, 2012

my sunshine....


semalam having a bad day.
insiden ternangis bace msg.
pas tu tangan gigil2 tahan marah mase buka.
buat aku betul2 letih.
letih dgn menjadi org yang....
hmm susah nak cakap.

tapi oleh kerana org dah order kerepek.
aku kene lah hantar kat permas.
rumah elly.

x disangke2. lin pon dtg sekali.
maka terjadiklah a small gathering antara kami2.

kalau aku dah bertemu elly.
elly bertemu lin.
lin bertemu aku.
maka cerah lah dunia aku.
maka indahlah dunia aku.
maka berseri2 lah wajah aku.
:)

betul lah org kate.
kawan ni kite boleh jumpe kat mane2 je.
depan rumah belakang rumah.
tepi jalan atas jalan.
ye. mane2.
tapi....
yang betul2 melekat di hati dan sanubari.
yang betul2 ada di saat kau susah dan senang.
yang betul2 terima baik buruk kau.
x ramai.
x ade pon kadang2.

tapi aku ada.
aku ada.
dan mereka adalah
yang di bawah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


mimi nazira * harliyana * siti hazlin

mereka lah yang tahu menghargai.
merekalah yang tahu berterima kasih.
merekalah yang tahu meminta maaf.
merekalah yang tahu memujuk.
merekalah yang tahu menegur.
merekalah yang tahu menyayangi.
merekalah yang tahu siapa sebenarnya aku.
dan aku juga begitu.


 ni gambar mlm td. hehe. sempat lah jugak aku grab scholl sepasang. n cardigan ungu tu. :)
wish mimi nazira was here.
really miss her.
ape cite lah minah tu kat bumi kenyalang tuu.
:(

ok. babai.
today nak balik kampung....................................................!!!
yeay..




thanks!! with love ; ipa faiza.

0 11 org komen!!:

Post a Comment

sila lah komen. jgn malu2 tau~

:)

pasti akan di reply!