sape.folow.aku.bagi.seposen

Wednesday, July 11, 2012

siapa aku di mata die versi aku.


tadi bw blog LOVE BUG~
terbace lah entry die tarikh 7 jun.
siapa aku di mata dia.

menusuk.
sangat menusuk.

last entry tu die ade kate.
cube tukar kamu jadi aku.

so, aku pun cube.
sampai ayat terakhir.
air mata laju semua rebut2 nk jatuh.

Kini aku tahu dimana kedudukan aku
Aku sudah mengagak ia akan menjadi seperti ini.
Dari awal lagi aku sudah bersedia.
Kenapa?
Kerana aku pasti ia akan terjadi.
Terima kasih atas masa terluang yang diberikan.
Aku tersenyum bila mengenangkan saat itu.
Terima kasih mengindahkan hari aku walau sebentar cuma.
Aku menghargainya. Sangat menghargainya.
Walauapapun aku mendoakan yang baik-baik saja.
Aku pernah alami kejadian ini?
Aku impikan semuanya berlangsung dengan senada.
Tampak bosan, tetapi huru-hara kan lebih serabut.
Tapi apakan daya.
Semua perkara kita tidak boleh kawal.
Jalannya, melepaskan dengan rela.

yang jadi lagi sebak.
aku tak tahu pada siapa aku tujukan ayat ni.
mr admire ke mr affair ke.

*DAMN lah kau.




thanks!! with love ; ipa faiza.

0 11 org komen!!:

Post a Comment

sila lah komen. jgn malu2 tau~

:)

pasti akan di reply!